Våre hyttemodeller

Hyttemodell: Seterstuggu Mini

Sande Hus og Hytter AS har lang erfaring i det norske hyttemarkedet, og har siden 1956 vært opptatt av å kunne levere kvalitetsprodukter til hyttekunder i hele Norge. Hytteliv har med tiden blitt ensbetydende med trivsel, aktivitet og livsglede – som betyr at hyttene må være både praktiske og ha gode tekniske fasiliteter.

Bli inspirert av våre hyttemodeller

Moderne arkitektur og tradisjonell innpakning former den norske hyttegleden. Vi har ulike hyttemodeller med ulike design basert på norske tradisjoner. Mange drømmer om å bygge hytte, og for de fleste er dette en investering for livet. Sammen skaper vi den beste løsningen som fungerer godt for deg både i dag og i fremtiden. La deg inspirere og se våre ferdige hyttemodeller:

Designet for din trivsel

Vi ser også at nordmenn har ulike ønsker for hyttene sine, og vi tilpasser derfor hytta etter ønsker og behov. Lang erfaring og god kompetanse er nøkkelen til et godt samarbeid med deg som kunde, slik at du får din hyttedrøm oppfylt. Alle hyttene er designet hos oss på Berkåk, samt samarbeid med det velrennomerte arkitektfirmaet Selberg Arkitekter i Trondheim. Finner du en ferdig hyttemodell du liker, men som ikke er helt forenelig med dine behov, tilpasser vi gjerne. Drømmer du om din helt egen hyttemodell, er vi også behjelpelige med å designe din drømmehytte. Les mer om skreddersøm.

I vår hyttekatalog kan du lese mer om oss og våre hytter. Finner du noe du liker, tar vi gjerne en uforpliktende prat. Katalogen er inndelt i tre ulike kategorier, slik at du enkelt finner den løsningen som passe deg best. Ønsker du tilpasninger, strekker vi oss langt for at din hyttedrøm blir en realitet.

Bestill katalog