Vis video

FRA HYTTE TIL HYTTETUN - FRAMTIDEN BESTEMMER

Si hei til Frambu – fleksible småhytter som bringer deg nærmere naturen og gir rom for tilpasninger. Med dette konseptet tilbyr vi små hytter for fremtiden, med fokus på bærekraftig og moderne design. Frambu skal være en plass der man skaper minner og deler gode opplevelser.

Bygg din drømmehytte, eller hele hyttetunet, med oss.

Frambuhyttene er laget i samarbeid med Troll Arkitektur på Oppdal. Basert på vår idé har de stått for design og hyttetegninger.

TA KONTAKT FOR MER INFO

Vi forstår at behovene endrer seg over tid, familien vokser og man trenger mer plass. Frambu småhyttekonsept består av flere hytter som er designet for å vokse med deg.

Fleksible småhytter, bygg på for fremtidige generasjoner

Begynn med en hytte, og bygg gradvis på etter hvert som tiden går og familien vokser. De forskjellige delene er spesialdesignet for utvidelse. Med muligheten til å sette sammen flere hytter, og legge til ekstra rom, kan du over tid skape din drømmehytte – akkurat slik du vil ha den.

Frambu består av:

Ønsker du å koble hyttene sammen, eller å koble en ny bu på din allerede eksisterende hytte, kan du bruke Gangbu (mellomgang). Man kan også i noen tilfeller koble hyttene direkte sammen.

Små hytter, små fotavtrykk

Som familie er dere sannsynligvis opptatt av fremtiden, og det er vi også. Med dette konseptet har vi satt bærekraft i fokus, med energieffektive løsninger og små fotavtrykk.

Frambu er bygget rundt ideen om naturlig og enkel livsstil, med mulighet for tilpasning hvis behovene endrer seg.

Her fra Hovedbu visningshytte i Rennebu.

Hvem passer Frambu for?

Småhyttene våre passer for de aller fleste, enten dere er et nyetablert par med barn, eller for deg som vil ha en hytte for hele storfamilien. Dersom du allerede har en hytte, men trenger mer plass, kan du også enkelt koble på en eller flere av våre Frambu-hytter.

Ønsker du et sted hvor du kan skape minner, og hvor generasjoner kan samles? Frambu gir deg muligheten til å investere i fremtiden, samtidig som du kan nyte de gode øyeblikkene her og nå. Kontakt oss gjerne for en prat.

Bestill katalog