OM SANDE

Sande Hus og Hytter AS er en av Norges mest tradisjonsrike byggesett-produsenter. Vi leverer både standardiserte hus og hytter, men tilpasser også etter dine ønsker og behov. Din drøm er vårt mål.

Historien

Det var Erling Sande, opprinnelig fra Surnadal, som i 1956 startet det som i dag er Sande Hus og Hytter AS. Vårt hovedkontor ligger på Berkåk, en times kjøring sør for Trondheim. Med en midt-norsk lokasjon har vi derfor naturlig nok vårt største nedslagsfelt i Midt-Norge, men leverer hus og hytter til hele landet. Helt siden 1956 har vi produsert nærmere 12 000 hus og hytter for det norske markedet. Vi har også hatt danske eiere, som gjorde at vi opparbeidet en god portefølje hos våre naboer i sør. Siden 1980-tallet har vi derfor eksportert laftehytter til Danmark.


Med tiden har vi tilegnet oss en solid erfaring. Våre ansatte har en lidenskap til håndverkerfaget, og med god service og faglig tyngde, kan vi hjelpe deg med å ta de beslutningene som trengs i prosessen mot ditt nye drømmehus eller drømmehytte. Det betyr at du som kunde kan forholde deg til en profesjonell leverandør, som innehar nødvendige kompetanse for å gjennomføre ditt prosjekt.

Hva leverer vi?

Sande Hus og Hytter AS følger deg hele veien, fra tomt til innflytning. Vi har samarbeidsavtaler med flere flotte tomteområder i hele Norge. Våre hus og hytter har moderne arkitektur og tidsriktig design, forankret i Norsk kultur. Alle byggesett produseres på Berkåk i Rennebu. Har du allerede et hus eller en hytte som trenger endringer eller har behov for et anneks, tilbygg eller en garasje? Dine ideer setter føringer for resultatet. Vi tilpasser de fleste prosjekter etter kundens ønsker. Sammen finner vi gode og funksjonelle løsninger, som er hensiktsmessige for eksisterende bygg. Mer informasjon om dette finner du under fanen skreddersøm.

Sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift

Med fokus på bærekraft og miljøvennlighet er Sande Hus og Hytter stolte av å være en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Denne sertifiseringen bekrefter vår forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen og fremme en grønnere fremtid.

Vi ser frem til å fortsette å levere miljøvennlige produkter og tjenester til våre kunder.

Hvor finner du oss?

Sande Hus og Hytter har hovedkontor på Berkåk i Trøndelag, og har flere utstillingshytter rundt om i Rennebu kommune. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller visning!

Bestill katalog