SKREDDERSØM

Vi i Sande Hus og Hytter jobber for gode løsninger og har fokus på kundetilfredshet. Derfor ønsker vi å være tilpasningsdyktige ved å gi deg det beste resultatet.  

Tilpasning av standardmodeller

Våre standard hus- og hyttemodeller kan tilpasses 100% etter dine ønsker. Her er det du som bestemmer hvilke endringer vi skal utføre, både når det gjelder størrelse og uttrykk. Vårt eneste krav er at løsningen er konstruksjonsmessig gjennomførbar, noe vi sammen sørger for underveis i prosessen. God kommunikasjon mellom alle involverte gjør det enklere for oss å innfri dine ønsker.

Utvikle en helt egen modell

Dersom våre standardmodeller ikke er helt slik du har sett for deg, hjelper vi der gjerne med å realisere drømmen. Har du egen hus- eller hyttevisjon? Sammen starter vi med blanke ark, og realiserer din ide på tegnebrettet.

Kostnad tegning

Ved mindre endringer på standardmodeller gjør vi tegnejobben uten forpliktelse og ekstra kostnad.
Større forandringer på standardmodeller, samt tegning av nye hytter, settes på forhånd opp i et uforpliktende prisoverslag. Godtar du prisoverslaget, så utfører vi tegningsjobben så fort det lar seg gjøre. Ved kjøp av byggesett hos oss, kansellerer vi denne kostnaden i ettertid. Kjøper du derimot ikke byggesettet hos oss, betaler du for tegningene og bruker disse som du selv ønsker i ettertid.

Bestill katalog