Våre husmodeller

husmodell

Ønsker du å bygge ditt drømmehus, hjelper vi deg gjerne. Sande Hus og Hytter AS har lang erfaring og er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Siden 1956 har vi tegnet, produsert og satt opp hus og hytter for hele Norge. Våre husmodeller er designet med hjertet for fremtiden. Robuste, klassiske og tidsriktige hus i ulike størrelser.

Bli inspirert av våre husmodeller

Våre moderne og innholdsrike boliger er lagt opp for en god funksjonalitet, enten du skal huse få eller mange. Boligene kan også tilpasses, slik at du får tilbygg eller garasje etter behov. Vi er opptatt av at våre hus skal være praktiske og arealeffektive. Det betyr at vi designer husene slik at de passer deg. Mer informasjon om skreddersøm og tilpasning finner du under fanen skreddersøm.

Lang erfaring og god kompetanse er nøkkelen til et godt samarbeid med deg som kunde, slik at du får din husdrøm oppfylt. For de fleste er et nytt hus en investering for livet, og sammen skaper vi den beste løsningen. Enten du finner et hus blant våre modeller, eller har drømmehuset i hodet, så hjelper vi deg hele veien. La deg inspirere og se våre ferdige husmodeller!

Vi har i mange år levert bolighus til det norske markedet, men hatt hovedvekt på hytter de siste årene. Nå ønsker vi å satse mer på bolighus igjen, og i den forbindelse lanserer vi vår nye huskatalog før jul. Katalogen inneholder flere husmodeller og mer inspirasjon. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Bestill katalog