Våre husmodeller

Husmodell: Selia

Ønsker du å bygge ditt drømmehus, hjelper vi deg gjerne. Sande Hus og Hytter AS har lang erfaring og er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Siden 1956 har vi tegnet, produsert og satt opp hus og hytter for hele Norge. Våre husmodeller er designet med hjertet for fremtiden. Robuste, klassiske og tidsriktige hus i ulike størrelser.

For oss i Sande Hus og Hytter er også bærekraft en naturlig del av vårt kvalitetskonsept, både når det gjelder produksjon, valg av materialer, samarbeidspartnere og leverandører. For å imøtekomme dagens standard og ønsker fra markedet, har vi utviklet flere boligmodeller, og har vært tro mot tanken om at kvalitet og gode løsninger er det viktigste.

Bli inspirert av våre husmodeller

Å realisere en boligdrøm er et spennende og kreativt prosjekt, og det er mange ønsker og behov som skal ivaretas. Hos Sande Hus og Hytter står varige og fleksible løsninger i fokus. Vi gleder oss sammen med kundene når vi finner detaljene som gjør drømmen til virkelighet.

Vi er opptatt av at våre hus skal være praktiske og arealeffektive. Det betyr at vi designer husene slik at de passer deg. Alle våre standardmodeller kan tilpasses, og her er det mulighet for å få gjennomført endringer både når det gjelder størrelse, uttrykk og rominndeling. Løsningene må naturligvis være konstruksjonsmessig gjennomførbare, men her har vi kvalifiserte medarbeidere som hele tiden passer på at tekniske krav og standarder blir ivaretatt.

Noen kunder kommer med en helt egen visjon for drømmeboligen. For oss er dette en spennende utfordring, og sammen starter vi med blanke ark og realiserer din idè på tegnebrettet. Boligene kan også tilpasses, slik at du får tilbygg eller garasje etter behov. Mer informasjon om skreddersøm og tilpasning finner du under fanen skreddersøm.

Kvalitet i arbeidet

Lang erfaring og god kompetanse er nøkkelen til et godt samarbeid med deg som kunde, slik at du får din husdrøm oppfylt. For de fleste er et nytt hus en investering for livet, og sammen skaper vi den beste løsningen. Enten du finner et hus blant våre modeller, eller har drømmehuset i hodet, så hjelper vi deg hele veien. La deg inspirere og se våre ferdige husmodeller!

Vi har i mange år levert bolighus til det norske markedet, men hatt hovedvekt på hytter de siste årene. Nå ønsker vi å satse mer på bolighus igjen, og i den forbindelse har vi lansert vår nye huskatalog. Katalogen inneholder flere husmodeller og mer inspirasjon. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Bestill katalog